Laurine’s Vintage Vondsten: drie gave vintage kledingstukken

Het vinden van de mooiste spullen is een van mijn favoriete hobby’s. Ik ga graag op zoek naar toffe interieuritems of kledingstukken. Naast het shoppen van nieuwe items koop ik vaak tweedehands en vintage spullen, want hoe leuk is het om items een tweede leven te geven?! Ook is het een stuk beter voor het milieu, lekker voor je portemonnee en de zoektocht naar toffe items is een hele leuke uitdaging. Ik deel graag mijn vintage vondsten met jou in deze nieuwe rubriek Laurine’s Vintage Vondsten. Here we go!

In Laurine’s Vintage Vondsten ga ik om de maand op zoek naar toffe vintage of tweedehands kledingstukken en interieurspullen. Door mijn vintage vondsten met jullie te delen hoop ik je te inspireren en misschien ook wel te motiveren om wat vaker second-hand items te kopen. Ben je benieuwd naar mijn gescoorde items van februari? Lees dan snel verder:

Vintage Vondst: 1

Ralph Lauren vind ik persoonlijk een fijn merk. Veel items zijn gemaakt van fijne en dikke stoffen, waardoor de kledingstukken een goede kwaliteit hebben en je er lang plezier van hebt. Ralph Lauren overhemden zijn top om vintage te kopen, zo heb ik deze blouse met een uniek groen kleurtje weten te scoren bij de online shop @vintagevalentine.nl.

Groen vintage Ralph Lauren overhemd gekocht bij vintagevalentine.nl

Vintage Vondst: 2

Net voor de koude winterdagen in februari ben ik nog op zoek gegaan naar een warme trui. Toevallig kwam ik op de website van @Thrift.Tale terecht en vond ik deze fijne gestreepte McGregor trui. De trui heeft een rits waardoor je er ook een coltrui van kan maken, ideaal voor koude dagen. Ik ben enorm blij met deze aankoop en ik weet zeker dat deze parel mijn kledingkast nooit meer gaat verlaten.

Gestreepte vintage McGregor trui gescoord bij Thrift Tale.

Vintage Vondst: 3

Een fijne jas voor het voorjaar miste ik nog in mijn gardrobekast. Op Instagram vond ik het account van @kringlooprijswijkpareltjes en daar zag ik meteen dit tweedehands pareltje voorbij komen. Een prachtige bruine leren jas, perfect voor de lente! Dit account is zeker een kijkje waard, want ze hebben top items voor hele mooie prijzen.

Bruine tweedehands leren jas gekocht bij Kringloop Rijswijk Pareltjes.

Laurine’s Vintage Vondsten van februari

Mijn zoektocht naar toffe spullen is in de maand februari goed gelukt. Ik heb drie mooie vintage en tweedehands kledingstukken gescoord die ideaal te combineren zijn met items die ik al in mijn kast heb hangen. Ik hoop dat ik je inspiratie heb gegeven en dat je ook aan de slag gaat met second-hand shopping. Ik ben enorm benieuwd naar jouw vintage vondsten!

Heb jij een top vintage of tweedehands item gevonden? Of misschien wel een hele outfit? Deel je foto op Instagram, tag VLWSSN en gebruik de hashtag #VLWSSNvondst. Ben je juist op zoek naar mooie vintage items voor in huis? Check hier de tofste Insta-accounts!

Bewaar dit artikel op Pinterest.

Laurinehttps://www.rebelsrebel.nl/
Laurine is een jonge ondernemer van twintig jaar. Naast het runnen van haar eigen sieradenwebshop Rebels Rebel, houdt ze ook van schrijven en het zoeken van vintage-pareltjes. Op VLWSSN deelt ze onder andere haar vintage vondsten en natuurlijk ook haar reis naar volwassenheid.

Dit vind je misschien ook wel leuk

Zoeken

Nieuwste artikelen