Doe van 1 t/m 24 december mee aan de VLWSSN Adventskalender!

Yehess! Vanaf vandaag kun je meedoen aan de enige echte VLWSSN Adventskalender op Instagram. Hoe gaaf?! Van 1 t/m 24 december 2020 maak je elke dag kans op de mooiste, tofste, leukste en handigste prijzen.

Het einde van het jaar is weer in zicht (jeetje… wat vliegt de tijd!). We zaten met de redactie hard te denken: hoe kunnen we dit jaar ondanks alles toch nog een beetje vrolijk en positief afsluiten? Na een brainstorm kwamen we op het idee om een eigen adventskalender te organiseren op Instagram. En wat zijn we trots dat dit ons ook echt gelukt is! Want…

Vanaf vandaag kun je meedoen aan onze adventskalender. Elke dag komt er in de ochtend een winactie op Instagram online (de eerste staat al live, yeaah!). En het leuke is: je mag elke dag meedoen! Wat kun je winnen?

Wat dacht je van producten en diensten van o.a. illustrator Leonie Verver, Hermit Gin, Pieter Pot, Cheaque, Budgetcoach ME, Let’s Bake a Story, Merel van der Wouden, MOYU notebooks, Floor van Tuijn, Rebels Rebel, Dichter.es, Meisjes van de Wijn, FemBar, The ME Company en MaPeau Haarlem.

Houd onze Instagram dus elke dag goed in de gaten om geen enkele winactie te missen, want er komen toch mooie prijzen voorbij. Die wil je gewoon hebben!

Succes!!

Woohoo, en hup snel meedoen aan al onze winacties. We wensen je heel veel succes, hopelijk win jij een van onze toffe prijzen.

Vragen?

Heb je een vraag, opmerking of klacht over de VLWSSN Adventskalender? Stuur dan een mail naar redactie@vlwssn.nl. We zullen je mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Check hier onze actievoorwaarden.

Joni Hendrix
Joni is oprichter en hoofdredacteur van VLWSSN. Al jaren miste ze een plek waar ze terecht kon met haar vragen over volwassen worden, daarom is ze dit platform begonnen. Op dit moment is ze bezig met de volgende 'volwassenstap': de zoektocht naar het eerste eigen koophuis!

Dit vind je misschien ook wel leuk

Zoeken

Nieuwste artikelen