#VLWSSNtipt: Instagram-accounts over spiritualiteit en groei

Dit is alweer de derde editie van #VLWSSNtipt, deze keer delen we de favorieten van redacteur Laszlo! Bij volwassen worden komt nog veel meer kijken dan alleen het huishouden doen, genoeg geld overhouden voor je boodschappen of op zoek gaan naar je eerste volwassen baan. Er hoort ook nog een heel stukje zelfontwikkeling en groei bij. In #VLWSSNtipt nummer drie vertelt Laszlo over haar favoriete Instagram-accounts op het gebied van spiritualiteit, zelfontwikkeling en mindfulness. Dit zijn haar must-follows!

@theholisticpsychologist

The Holistic Psychologist is opgericht door Dr. Nicole LePera, psychologe. Haar motto is I teach you to heal + consciously create a new version of yourself. Haar Instagram-account staat bomvol met truth bombs waar je niet omheen kunt. Van ouder-kind relaties en de gevolgen die je daar als (bijna..) ‘volwassene’ van ervaart, tot het leren aangeven van je eigen grenzen, tot het leren omgaan met gevoelens van jaloezie. Dr. Nicole is je Insta-psycholoog die net een stapje verder gaat met de toevoeging van spiritualiteit.

@risingwoman

Rising Woman is een community die is opgericht door schrijfster Sheleana Aiyana. Ze focust zich voornamelijk op ‘conscious relationships’: het bewust leren van je huidige en voorgaande relatie(s). Dit kunnen relaties zijn met een partner, een vriend of vriendin, of een ouder. Daarnaast staat haar Instagram-account bomvol met spirituele posts die bijdragen aan persoonlijke zelfontwikkeling. 

@moonomens

Lees jij je horoscoop? Geloof je dat een gedeelte van jouw persoonlijkheid gebonden is aan je sterrenbeeld? En heeft de stand van de maan invloed op jouw emoties? Dan is het Instagram-account Moon Omens 100% wat voor jou. Ze delen dagelijks affirmaties met inzichten en tools om je te helpen de dag, de week of zelfs de maand door te komen. Een fijn account met interessante informatie over sterrenbeelden en hoe de stand van de sterren of de maan invloed kan hebben op je gemoedstoestand! 

@spiritdaughter

Spirit Daughter is opgericht door Jill Wintersteen. Van oorsprong is ze neurowetenschapper. Ze heeft haar vaardigheden en kennis aangevuld met yoga, spiritualiteit, astrologie en Chinese geneeskunde. Op de Spirit Daughter deelt ze kunst, mantra’s, informatie over stenen en mineralen, en tips voor zelfontwikkeling op het gebied van self love.

@nedratawwab

Dit is de persoonlijke pagina van therapeute Nedra Glover Tawwab. Via dit account leert zij haar volgers om gezonde relaties te vormen, hoe je je grenzen aangeeft, en mijn favoriet: ‘Things you don’t need to apologize for’. Ze geeft heldere handvatten en tips die je makkelijk in je dagelijkse leven kunt toepassen.

@lalahdelia

Lalah Delia is een (bestselling) spirituele schrijfster, wellness guru en gewoon een geweldig persoon. Haar Instagram-account is gevuld met posts over het doorbreken van ongezonde gewoontes, het leren beheersen van je eigen emoties en het loslaten van meningen van anderen. Haar posts zijn kort maar krachtig.

@futurefemales

Je dagelijkse dosis badass vrouwelijke wijsheid. Future Females is een community van vrouwelijke ondernemers die je laten zien dat vrouwen meer dan in staat zijn om de toekomst te creëren die zij voor ogen zien. Op deze pagina vind je echte vrouwen met krachtige boodschappen.

Elke maand delen we de favorieten van onze redactie. Check hier de tips van hoofdredacteur Esther. De volgende keer zal een andere redacteur haar favorieten delen in deze rubriek #VLWSSNtipt. Op Instagram delen we ook regelmatig tips & tricks, dus klik op de ‘volg’-button om niks meer te missen! Heb jij een boek, podcast, serie of iets anders dat wij echt moeten checken? Stuur jouw tip dan door naar redactie@vlwssn.nl en wie weet wordt het ook wel onze favoriet.

Laszlo van Beerendonkhttps://familiarwords.com/
Laszlo is een vrolijke creatieveling die het allerliefst de hele dag schrijft. Dit doet zij dan ook voor Familiar Words, haar eigen bedrijf. Maar ook op VLWSSN deelt zij met veel plezier haar ervaringen en haar vragen over volwassen worden! Want eigenlijk is ze dat ook nog niet.

Dit vind je misschien ook wel leuk

Zoeken

Nieuwste artikelen