Joni Hendrix, eigenaar van VLWSSN

Soms ben je gewoon even verdwaald in de volwassenwereld en moet je weer op het juiste pad gezet worden. Want waarom leer je wel alles op school over het menselijk lichaam, de economie van ons land en drie vreemde talen waar je nooit wat mee doet? En waarom leer je niks over wat je allemaal te wachten staat zodra je het volwassen leven instapt? Hebben wij nooit begrepen, maar vinden we wel reuze belangrijk. Daarom hebben we dit platform de wereld in geslingerd om jou de weg te wijzen in de soms onduidelijke, ingewikkelde en meestal niet zo sexy wereld van het volwassen zijn. We info-encen je dus ;)


Bij VLWSSN lees je alles rondom de thema's wonen, werken en geld. Hoe vind je die ene droombaan (en bestaat die eigenlijk wel of creëer je 'm zelf?)? Hoe kun je geld besparen op koken zonder elke dag wit brood en pasta pesto te eten? Hoe run je nou je eigen huishouden zonder schimmel in elke hoek? Enne, hoe zit het nou precies met die verzekeringen, pensioen, energiekosten en andere financiële mysteries?


VLWSSN biedt jou persoonlijke hulp waar mogelijk. We staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Dus... heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Het VLWSSN-team

Joni Hendrix, oprichter VLWSSN

Joni Hendrix, oprichter & hoofdredacteur

Joni Hendrix is de oprichter en hoofdredacteur van VLWSSN. Al jaren miste ze een plek waar ze terecht kon met haar vragen rondom volwassen worden. Vragen over bijvoorbeeld het kopen van een huis, het runnen van een huishouden (hoe krijg je die rode wijnvlekken nou weer uit kleding?), hoe kies je de beste wasmachine of hoe regel je jouw financiën? Daarom is ze VLWSSN begonnen. Want ze weet zeker dat ze niet de enige is met vragen over volwassen worden. En lucky you, nu heb jij wel een plek waar je terecht kunt met al je volwassenvragen.

Inge Reges, info-encer bij VLWSSN

Inge Renes, redacteur

Inge Renes is een reislustige vakidioot. Valt er iets te organiseren, dan staat ze vooraan de rij te springen om mee te doen. Of het nu een reis, een etentje of de begroting voor een groots evenement is, ze is van alle markten thuis. Haar vriendinnengroep omschrijft Inge als hun persoonlijke vraagbaak en Google is haar tweede naam. Samen zijn ze 'groot' geworden en die kennis deelt ze nu graag met de lezers van VLWSSN. Haar doel? Stoffige onderwerpen luchtig maken en goed voorbereid zijn cool maken, zodat het leven net een beetje makkelijker wordt.